Cite this article as:

Fatina N. V. Structure of Financing of Innovative Activity of the Enterprises of the Food-processing Industry in the Volgograd Region. Izv. Saratov Univ., Economics. Management. Law, 2012, vol. 12, iss. 3, pp. 41-46. DOI: https://doi.org/10.18500/1994-2540-2012-12-3-41-46


This is an open access article distributed under the terms of Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC-BY 4.0).
Heading: 
UDC: 
330.332.16; 338.45.664
Language: 
Russian

Structure of Financing of Innovative Activity of the Enterprises of the Food-processing Industry in the Volgograd Region

In article the structure of financing of the enterprises of the foodprocessing industry in the Volgograd region is discussed. According to the author of article, existence of the uniform mechanism of financing of innovative activity of the enterprises of the food-processing industry creates advantages of their sustainable development on the basis of maintenance of efficiency of functioning of the mechanism of management with financing of innovative activity and consists in consecutive working out of philosophy, ideology, and also tactics and strategy of financing of innovative activity of the enterprise.

References: 
  1. Инвестиции и инновации: словарь-справочник / под ред. М. Бора. М., 1998.
  2. Калинин. М. Я. Инвестиции в инновации: учебник. М., 2002.
  3. Смыкалова Л. Д., Туровец Д. Г. Инновационная деятельность в образовательной подсистеме пищевой промышленности // Современные проблемы науки и образования. 2010. № 2. С. 156-164. EDN: LTZSAB
  4. Головатюк В. М., Соловьев В. П. Формирование привлекательного инвестиционного климата в контексте инновационного развития // Инновации. 2002. № 10. С. 28-34.
  5. Региональная экономика / под ред. проф. Н. Г. Кузнецова, проф. С. Г. Тяглова. Сер. «Учебники и учебные пособия». Ростов н/Д, 2003. EDN: VMUYTX
  6. Волгоградская область 2010: стат. сборник / Волгоградстат. Волгоград, 2011.
Full Text (PDF): 
Status: 
одобрена к публикации
Short Text (PDF):